Vandaag moest ik mijn vader wegbrengen om zijn nieuwe auto op te halen. Ik had voor de zekerheid mijn camera maar meegenomen. Als kind ben ik opgegroeid met Mercedes-Benz en heb ook een erg grote liefde voor dit automerk. Eenmaal binnen gekomen bij de dealer in Aalsmeer – Biemond van Wijk vroeg ik de verkoper of ik wat foto’s mocht maken. Dit was voor hem geen probleem en meldde meteen “Kijk even achter die GLK daar” en hij wees een stukje verderop. Hij zei daarna al meelopend “Je treft het wel zeg, dit is een uniek model. En wij hebben deze vandaag nog hier staan morgen is deze weg”. Ik dacht wat kan het zijn… en toen om de GLK heen gelopen zag ik toch al gauw een Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss. Hier zijn er maar 75 van gemaakt, en waarvan er nog maar 2 (aldus de verkoper) te koop zijn. Dit mooie juweeltje kost een kleine 1.13 miljoen! Ik heb genoeg foto’s gemaakt echter waren de lichtomstandigheden erg dramatisch. Hier vast een voorproefje, er komen er nog wel meer aan.

IMG_2444_BartusKN_SLR_Stirling_Moss.jpg

Post to Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

%d bloggers like this: