Halloween avond bij Fame lelystad, in eerste instantie had ik hier liever niet heen willen gaan. Maar door mijn pool-maatje ben ik dan toch over gehaald om te gaan. Dan moesten wij nog gaan bedenken als wat wij zouden gaan, al gauw kwamen wij tot het idee om als zombie’s dan wel gewonden te gaan. Via mijn moeder en zusje kwam ik in contact met Jessica, deze bood ons de helpende hand om onze ideeën werkelijkheid te maken. Het wekte op straat, onderweg naar het feest, wel grappige reacties met zich mee. De een die schrok en de ander die moest echt even langzamer fietsen om de auto in te kunnen kijken.

Dit alles met groot succes! Wij, Erik en ik, zijn de winnaars geworden van de avond qua looks.

Met dank aan Jessica Sikken van http://www.SpoelieGrime.nl voor haar tijd en het geweldige resultaat.

Met dank aan Bart (vaderlief) voor het over mij heen rollen met een wiel. Dit voor de bandensporen op mijn rug.

Informatie over Fame: Hét Poolcentrum van Lelystad –> http://www.fame-lelystad.nl/ of kijk op de Hyves van Fame Lelystad.

[ Alle foto’s zijn hier te vinden: Halloween Party Fame Lelystad ]

page37-1000-full.jpg

IMG_1574_BartusKN.nl.jpg

En nog wat foto’s van achter de schermen:

IMG_1487_BartusKN.nl.jpg

IMG_1488_BartusKN.nl.jpg

IMG_1493_BartusKN.nl.jpg

IMG_1538_BartusKN.nl.jpg

[ Alle foto’s zijn hier te vinden: Halloween Party Fame Lelystad ]

Post to Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

%d bloggers like this: