ME 😀 … Hooooooraay, maar ik vier het niet. Vroeger was dat ook al het geval, iedereen in de klas gaf “kinderfeestjes” als iemand jarig was. Maar dit was voor mij niet het geval. Ondanks dat kon ik het niet laten om een fototje wat feestelijk te plaatsen. Ik ga gewoon naar me werk, stiekem hoop ik wel dat ik vanavond mag zeggen wat ik wil eten…. PATAT 😀 (met appelmoes)

IMG_1651_bartuskn.nl.jpg

Post to Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment on Happy Birthday to ..

  1. Lea says:

    Er is er 1 jarig Hoera Hoera en dat kun je wel zien dat is HIJ!!! Dat vinden wij allen zo prettig jaja en daar om zingen wij blij…..

    Bartus van harte gefeliciteerd met je 23ste verjaardag. En nee voor jou geen feestjes en partijen en jammer genoeg vanavond ook geen patat met appelmoes. Dit hou je tegoed.

Leave a Reply

%d bloggers like this: