Iedere avond tijdens het uitlaten van de hond loop ik een vaste route. Op deze route kom je dan ook vaak veel verschillende, maar toch iedere keer weer herkenbare dingen tegen. Zo zie ik iedere keer dit bankje, en het klinkt misschien raar, maar ik wilde deze zeker een keer fotograferen. De manier van belichting op die plek, het feit dat het bankje alleen staat en de hele sfeer die de bank omzich heen heeft hangen. Zelf vond ik de foto zo goed gelukt dat ik er een titel aan heb gegeven, ook is de foto voorzien van een nieuw soort onderschrift.

IMG_1651_bartuskn.nl.jpg

Post to Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Comments on Alleen in het donker

  1. patrick says:

    dat bankje is dagelijks mijn beste vriend,ik weet precies waar ie staat

Leave a Reply

%d bloggers like this: