Tristan en Ik gingen onze zaterdagmiddag opvullen met het bezichtigen van een paar bloedmooie bolides. Deze bolides zijn een lust voor het oog en gaan onder de naam Mercedes door het leven. De topper die er stond was toch wel de CL500:Het dashboard klokje, met een IWC uurwerk. “Finishing the interior is an exclusive analog clock based on the design of the ‘IWC-Ingenieur’ series in the center of the dashboard.

En dan nog een erg mooi combinatieshot:

En Tristan ging even kijken of de auto hem wel goed staat, voor als er een grote prijs gewonnen wordt:

Tristan en ik mochten even een stukje meerijden, wat een sensatie!. Er zitten heel wat paardenkrachten onder die motorkap. Tristan zei “Rozen verwelken, schepen vergaan, maar met een CL500 blijf je altijd hard gaan.

Ik wil Rick en uiteraard Tristan bedanken dat dit allemaal eindigde in een zeer leuke, gezellige en bovendien een geslaagde dag.

Post to Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Comments on Mercedes CL500

  1. Dynaries says:

    Zo…een erg mooie serie. Ziet er allemaal goed uit en dan ook nog eens een stukje meerijden….top dag!

Leave a Reply

%d bloggers like this: