Nadat ik een aantal dagen geleden foto’s heb gezien van druppels, was ik vastbesloten om dit ook te doen. De aflevering van TimeWarp (zie onderaan deze post) heeft daar ook zijn steentje aan bijgedragen.En hier de aflevering van TimeWarp:

Post to Twitter

Tags: , , , , , , , , , ,

13 Comments on Druppelfotografie

 1. Dirk says:

  Erg mooi gemaakt
  Mijn complimenten

 2. Dank je wel Dirk.

 3. Dynaries says:

  Prachtige opnames. Erg mooi geworden.

 4. Dank je wel Richard. Dat vind ik zelf ook inderdaad.

 5. JS says:

  Nice picture’s 😉

 6. Thanks Joep. Bedankt voor je commentaar.

 7. NvO says:

  Outstanding! goodjob!

 8. Jason says:

  Ziet er mooi uit 😉

 9. Jason says:

  misschien een keer doen met “normaal” water en druppel siroop ofzo 😀

  • Ha die Jason, thanks voor je comments. Maar denk dat “stroopdruppels” niet gaat lukken. Foto’s zijn namelijk gemaakt op moment dat ze terug omhoog komen. Dus wanneer ik dit met stroop wil doen, komt er weinig tot niets terug omhoog. Ik kan het wellicht een keer proberen.

 10. Paula says:

  Ik ben trots op je 🙂

 11. […] Eerder had ik deze technieken toegepast met een andere lens, zie hier: Druppelfotografie […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: