Het was een wisselvallige dag, het ene moment regen het ander zon (nouja droog)Goed, vandaag stond op de planning het circuit, kwilde wel eens zien hoe dat driften er aan toe gaat (niet eerder gezien in real life alleen maar films, tv en internet en zelf doen kan ik niet.) Eenmaal aangekomen zie ik een oude bekende van ons met zijn ASWE.nl team. Hier heb ik ook mijn Volvo 960 vandaan gehaald, die eerder van mijn ouders was en hier te koop stond. Bleek dat ze ook van (nickname “Mel”) Melvin een paar foto’s wilde hebben om te publiceren in de Aktueel Sport. Of het goed genoeg is ga ik, en kan ik niet oordelen. De foto’s die mogelijk voor de Aktueel Sport zijn heb ik (nog) niet gepubliceerd.

[ Meer foto’s zijn hier te vinden: Volvo 360 Driften Op Midland ]

Post to Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

%d bloggers like this: